Snap! zorgt voor 'The Power' op 'Das Coen und Sander Fest'

donderdag 13 februari 2020
Foto: TV 538 - © Talpa Network 2019

90's hitsensatie Snap! treedt op tijdens 'Das Coen und Sander Fest' op vrijdag 6 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Die avond zet de hitact de zaal op z'n kop met grote hits als 'Rhythm is a Dancer' en 'The Power'.

Met de toevoeging van Snap! is de line-up voor Das Fest bijna compleet. Eerder maakte 538 bekend dat onder anderen Snollebollekes, Donnie, Mental Theo, Kalvijn en T-Spoon ook op het podium staan. Kaarten voor 'Das Coen und Sander Fest' zijn te koop via 538.nl/fest.

Line-Up:

- Snap!
- Snollebollekes
- Kalvijn
- Mental Theo
- Timmie Tirol
- Rob Geus
- T-Spoon
- DJ Jean
- Donnie
- Frans Duijts
- DJ Maurice
- Chris Deluxe

Speciaal voor de tiende editie van 'Das Coen und Sander Fest' kiest de luisteraar welke artiest een comeback maakt. Zij stemmen iedere week via 538.nl op verschillende artiesten die de afgelopen tien jaar op het podium hebben gestaan en bepalen daarmee welke artiest de line-up binnenkort compleet maakt.

Tienjarig jubileum 'Das Coen und Sander Fest'
Op vrijdag 6 maart vindt de tiende editie van 'Das Coen und Sander Fest' plaats, met als thema: circus. 'Das Coen und Sander Fest' werd in 2010 voor het eerst georganiseerd als kleinschalig oktoberfest. In de jaren daarna groeide Das Fest uit tot een populair feest waar jaarlijks duizenden fans op afkomen. Speciaal voor de tiende editie gaan de dj's terug naar waar het ooit begon. De deuren van de Jaarbeurs openen 's middags al voor een exclusief pre-Coen und Sander-bierfest met bier, bratwurst en optredens van onder anderen Immer Hansi, Wilbert Pigmans en de Alpenzusjes. Aan het eind van de middag barst Das Fest officieel los.

'Das Coen und Sander Fest: kommt das sehen, kommt das sehen!'
Datum: vrijdag 6 maart 2020
Tijden: 13.00 uur / 17.00 uur tot 23.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Leeftijd: 18+

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers