Speciale liefdes-update van 'The Undateables'

maandag 3 juli 2017

Hoe is het nu met de kandidaten uit de eerste drie seizoenen van 'The Undateables'? Bij wie heeft de relatie standgehouden en bij wie heeft cupido in de tussentijd alsnog raak geschoten?

Hebben de charmante Frank, 'Don Juan' Wouter, de openhartige Birsen en ontwapenende Angela het geluk in de liefde gevonden? Deze en vele andere kandidaten blikken terug op hun datingavonturen. Ze zijn openhartig over wat het programma hun liefdesleven heeft gebracht. Zijn ze gelukkig samen, druk op zoek of happy single? 'The Undateables Special' is op dinsdag 4 en 11 juli te zien om 21.05 uur bij BNN op NPO 3.


Een aantal vrijgezellen wagen zich weer op de datingmarkt en bijna de helft van de deelnemers heeft de ware liefde gevonden. 'The Undateables' heeft deelnemers geholpen om over een drempel heen te komen en laat zien dat niemand undateable is.

Akwasi:'Het was super! Ik kreeg heel veel reacties, niet normaal! Mijn leven ziet er veel beter uit dan het afgelopen jaar. Ik heb meer zelfvertrouwen.'

Angela: 'Het avontuur was zó mooi!'

Michael: 'Ik zie de toekomst positief tegemoet. Ik zit goed in mijn vel.'

In 'The Undateables' volgt BNN jonge mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking die op date gaan om de vlinders in hun buik wakker te schudden. Hun handicap of aandoening staat ze niet in de weg om een date te regelen, te flirten en iemand te versieren. Niemand is undateable!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo FOX logo

Atwaters werelden komen samen wanneer er een kind omkomt in zijn gebouw in Burnside. Atwater en zijn vader Lew moeten tegen wil en dank samenwerken aan deze gruwelijke zaak.

'Chicago P.D., om 21.00 uur op FOX.'

Dossiers