TV-première nieuwe clip Salah Edin bij URBNN

donderdag 29 maart 2007

Aanstaande zondag 1 april wordt exclusief bij URBNN de TV-première van de clip 'Land van' van rapper Salah Edin getoond. Daarnaast laten presentator Curt Fortin en zijn team een reportage zien van stand-up comedian Roué Verveer, een ontmoeting met John Legend en geven zij een portret van Kubus en BangBang. URBNN is iedere zondag van 19.00 uur tot 19.45 uur te zien bij BNN op 3.

D


e Nederlandse / Marokkaanse rapper Salah Edin heeft zijn sporen internationaal al ruimschoots verdiend. Nu komt hij samen met producer Focus, rechterhand van Dr Dre, met een nieuw Nederlandstalig album: 'Nederlands grootste nachtmerrie'. Zijn maatschappij-kritische teksten zorgen al voor de release voor veel rumoer.

De Amerikaanse superster John Legend stond open voor een kort interview met verslaggever Zarayda. Zij wist hem zelfs te verleiden om een stukje voor haar te zingen. Ook stand-up comedian Roué Verveer geeft zich helemaal bloot aan haar. Hij staat aan de vooravond van zijn nieuwe show als Zarayda hem backstage ontmoet.

In All Eyez On een portret van John Reilly, beter bekend als rapper BangBang. De half Ierse / half Jamaicaanse vocalist ontsnapte uit de wereld van geweld, drugs en crimininaliteit en nam eerder dit jaar een succesvol album op met Kubus. Nu is hij toe aan een volgende stap in zijn carrière: debuteren op het witte doek.

URBNN (your BNN) is een programma voor jongeren over lifestyle en entertainment uit de grote stad. Presentator Curt Fortin en panelleden Fernando Halman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nabil Aoulad Ayad praten over alles wat er gaande is op het gebied van uitgaan, lifestyle, comedy, tv en muziek.

'URBNN', zondag 1 april om 19.00 uur bij BNN op Nederland 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers