Verrassende dansacts in nieuw seizoen 'Dance Dance Dance'

vrijdag 1 september 2017

Drie maanden lang hebben tien BN'ers keihard getraind voor een spectaculair nieuw seizoen van 'Dance Dance Dance'. Het niveau is hoger dan ooit. Hoe hoog precies en met welke clips zij gaan verrassen, is te zien in het derde seizoen, vanaf zaterdag 2 september 20.00 uur bij RTL 4.

Deze keer betreden Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en musicalster Marnix Lenselink, 'GTST'-bff's Stijn Fransen & Toprak Yalçiner, 'The Voice'-winnares Maan & zanger Kaj van der Voort, zangeres Edsilia Rombley & cabaretier Roué Verveer en 'Shownieuws'-collega's Renate Gerschtanowitz & Koos van Plateringen het spectaculaire podium van 'Dance Dance Dance' om hun strakste dancemoves te laten zien.


Ieder koppel verdient met hun inzet een geldbedrag van 25.000 euro voor een door hen gekozen goed doel. De winnaar schenkt maar liefst 100.000 euro!

Igone de Jongh, Dan Karaty en artistiek leider Timor Steffens zijn de vertrouwde jurygezichten en verheugen zich op het dansgeweld. De presentatie is weer in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat.

'Dance Dance Dance', vanaf zaterdag 2 september om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers