Vervolg 'koude pannenkoekenkwestie' in 'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak'

zondag 23 september 2018
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2018

Kent u de gezelligste straat van Nederland in Lelystad nog? Hier behandelde Mr. Frank Visser in het SBS6-programma 'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak' onlangs de veelbesproken zaak van de buurvrouwen Conny en Tilly.

Heel Nederland had het over hun 'koude pannenkoekenkwestie' bij het tv-programma 'De Rijdende Rechter'. In de eerste seizoenaflevering van 'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak' zorgen de buren van Conny en Tilly, Annie en Fred, voor nog veel meer ophef en tumult als ook zij het tijdens de hoorzitting met elkaar aan de stok krijgen. Zal Mr. Visser, die opnieuw naar Lelystad afreist, ook dit conflict tot een goed einde brengen? Niets lijkt normaal in deze nieuwe aflevering van 'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak', aanstaande maandag te zien om 20.30 uur bij SBS6.


Aanleiding voor deze uitzonderlijke hoorzitting is een ruzie tussen buren Annie en Fred die zijn weerga niet kent. Beiden hebben een enorm conflict over een gemeenschappelijke schutting in de achtertuin. Annie beweert dat buurman Fred het geld voor een gezamenlijk betaalde schutting 'achterover heeft gedrukt'. Ze is woedend, gebruikt alle denkbare schuttingtaal richting Fred en houdt voet bij stuk in haar beschuldiging van diefstal. Hij zou het geld niet gebruikt hebben om planken voor de schutting te kopen, maar het geld in eigen zak hebben gestoken. Voor de schutting zou het hout uit een vuilcontainer zijn getrokken. Annie vindt de schutting ook nog eens een 'vlag op een strontschuit'. Fred heeft hem volgens haar in spuuglelijke kleuren geverfd, zonder met haar te overleggen. Deze buurtjes maken elkaar, in aanwezigheid van Mr. Visser, inmiddels uit voor rotte vis. Het wordt de hoogste tijd voor een kristalheldere uitspraak.

Presentator Viktor Brand licht toe: 'We hebben inmiddels nu meer dan vijftig afleveringen gemaakt en ik ben echt veel gewend. Maar de burenruzie tussen Fred en Annie slaat alles. Ik heb een heleboel nieuwe scheldwoorden geleerd. Maar de heftigheid van de zaak motiveert in zo’n opname om een einde te maken aan alle ellende tussen die twee.' Zorgt deze uitspraak tot de hoognodige rust in het volledig uit de hand gelopen conflict van de buurtjes?

'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

'Mr. Frank Visser Doet Uitspraak', maandag 24 september om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers