Vuil spel in 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd'

maandag 11 juni 2018
Foto: © NCRV 2015

In de allerlaatste aflevering van 'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd' gaat Jetske van den Elsen terug naar twee spraakmakende zaken.

Zo gaat ze langs bij Thea Bosch, die een gedeelte van de boerderij van de familie Roelvink huurde in Eibergen. De eerste twee maanden liep daar alles soepel. De familie Roelvink is kind aan huis bij mevrouw Bosch en onder het genot van een bakkie koffie en een sigaretje wordt lief en leed gedeeld. Totdat ineens blijkt dat mevrouw Bosch de energiekosten niet kan betalen. Daarna begint de ellende. Natuurlijk brengt Jetske ook een bezoekje aan de familie Roelvink.

Daarna reist ze door naar Amstelveen naar Maurice van der Bijl en Ethel Rozendaal, al tien jaar goede buren. Dit verandert van de een op de andere dag als Van der Bijl de auto van zijn buurvrouw leent. Hij krijgt een botsing met een andere auto, maar durft dit niet direct op te biechten. Mevrouw Rozendaal schakelt haar verzekering in. Ze gaat vijf schadevrije jaren erop achteruit, maar die kan ze terugkopen. Van der Bijl betaalt niets, ze moet maar eerst overstappen naar een goedkopere verzekeraar.

'De Rijdende Rechter Wordt Vervolgd', dinsdag 12 juni om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers