Catherine Van Eylen wint 'De Slimste Mens ter Wereld'

donderdag 17 december 2020

Het is gebeurd! Sporza-anker Catherine Van Eylen is de nieuwste 'Slimste Mens ter Wereld'. Zij won de finale van die andere straffe kandidaat Ella Leyers. Van Eylen mag zich nu voor één jaar 'De Slimste Mens Ter Wereld' noemen.

Het was een bijzonder spannende finale van de populaire VIER-quiz. Tot aan het finalespel was het een nek-aan-nekrace tussen Catherine Van Eylen, Ella Leyers en Delphine Lecompte. Een vraag over Lutgart Simoens nekte Delphine Lecompte.


Catherine scoorde in het 'gewone' spel het hoogst aantal seconden en moest het vervolgens opnemen tegen Ella Leyers in de finale. Geen eenvoudige opdracht, want Ella brak dit seizoen het record met 18 succesvolle deelnames. In de zenuwslopende finale struikelde Ella Leyers uiteindelijk over de landen rond de Zwarte Zee.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers