100ste aflevering van 'Fans of Flanders' op Canvas

zaterdag 21 maart 2015

Met 'Fans of Flanders' wil de VRT Vlaanderen tonen aan de expatgemeenschap in Vlaanderen en Brussel. En omgekeerd. Het initiatief startte in 2012 en nu zondag is de honderdste aflevering van 'Fans of Flanders' een feit.

Het programma heeft ondertussen zijn nut bewezen. Expats die in onze regio vertoeven, kunnen alvast niet meer spreken over Vlaanderen als onbekend terrein.


'Fans of Flanders' koestert meer dan ooit de ambitie om expats en 'lucky natives' wegwijs te maken in Vlaanderen. Het programma blijft dan ook trouw aan zijn baseline 'Meet Flanders in all its wonderful quirkiness'. Het biedt relevante actualiteit en een brede kijk op diverse aspecten van het leven in Vlaanderen zoals cultuur, taal, toerisme, humor, economie, lifestyle, sport en levensgewoonten.

Wat kunnen we verwachten van de honderdste aflevering? Chris Dusauchoit legt met 'kwakkelen' zijn honderdste woord uit in Wablief, Leonardo De Souza uit Brazillië zingt vlekkeloos in het Nederlands (dankzij Wablief?) en Nigel Williams geeft weer zijn draai aan de actualiteit in Spotted.

En over actualiteit gesproken: 1 op 5 Vlaamse voetgangers negeert het rode licht. Of dat nieuws waar is, test 'Fans of Flanders' in Flemish Habits!

'Fans of Flanders 100', zondag 22 maart om 20.15 uur op Canvas.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers