Amerikaanse topserie '24' in première op VTMzomer

dinsdag 30 mei 2006

De nieuwe digitale zender VTMzomer brengt niet alleen herhalingen maar ook enkele exclusieve previews van programma's die KANAALTWEE en VTM in het najaar op het scherm gooien. Zo krijgen de abonnees van BelgacomTV de absolute primeur om het nieuwe seizoen van 'The Sopranos' en '24' te ontdekken.

VTMz

omer brengt iedere zondagavond een dubbele aflevering van het vijfde seizoen van '24'. Op vrijdagavond start de digitale zomerzender met de zesde jaargang van 'The Sopranos'.

Iedere maandagavond zal de digitale kijker de eerste aflevering kunnen ontdekken van enkele nieuwe VTM-programma's. Zo passeren 'Aspe', 'Supernanny', 'Wie wordt de man van Wendy?' en 'Toast Kannibaal' de revue. Op woensdagavond toont VTMzomer telkens een programma dat het weekend daarop bij VTM te zien is.

Bron: De Standaard

Een overzicht met al het televisienieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier ! Een aanrader!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers