Botsing! Sporza-motor uit Tourrit gezet

donderdag 21 juli 2022

De rit van donderdag in de Ronde van Frankrijk heeft een bittere nasmaak voor Sporza gekregen. Bij het begin van de rit was er een botsing waarbij een renner ten val kwam. De Sporza motor werd hierdoor uit de wedstrijd geweerd.

Wielrenner Nils Eekhoff kon de motor van Sporza niet meer ontwijken waardoor de volgauto van Team UAE vol in de remmen moest. Australiër Jack Bauer vloog hierdoor vol op de auto. De Sporza-motor werd hierna verzocht om zich aan de kant te zetten en mocht de rit niet meer uitrijden. Momenteel wordt nog bekeken of Sporza de rest van de Tour nog op de motor mag volgen.


Bron: Sporza

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De jonge moeder Isabel Green probeert de familieboerderij te runnen en voor de kinderen te zorgen, terwijl haar echtgenoot aan het front dient. Nanny McPhee, de magische kinderjuf, komt haar te hulp. Ze wil Isabels kinderen en hun twee verwende neefjes, die eveneens op de boerderij logeren, vijf belangrijke levenslessen leren: niet vechten, delen met anderen, behulpzaam zijn, samenwerken en vertrouwen hebben.

'Nanny McPhee and the Big Bang', film uit 2010 met oa. Emma Thompson, om 22.30 uur op Net5.

Dossiers