Dit is de winnaar van 'Radio 2 Zomerhit 2021'!

zondag 15 augustus 2021

Zondag 15 augustus was de bekende pier van Blankenberge het decor voor de 'Radio 2 Zomerhit' 2021. In een show die simultaan op Radio 2 en Eén is uitgezonden, werd dé hit van de zomer verkozen.

Na een spetterende muziekshow vanuit Blankenberge werd zonet de winnaar van 'Radio 2 Zomerhit 2021' bekendgemaakt. Niemand minder dan Niels Destadsbader & Regi mogen dit jaar samen de Zomerhit mee naar huis nemen. De luisteraars van Radio 2 en de kijkers van Eén brachten massaal hun stem uit, waarna Niels en Regi uiteindelijk de gegeerde prijs in ontvangst mochten nemen voor het nummer 'De wereld draait voor jou'.


Na hun aparte overwinningen de vorige jaren, mogen de twee dus samen een nieuwe trofee op hun naam schrijven. Het duo kreeg de 'Radio 2 Zomerhit' overhandigd door Philippe Geubels.


'Radio 2 Zomerhit 2021' moest het door de coronacrisis voor het tweede jaar op rij zonder livepubliek op de dijk van Blankenberge stellen, maar dat lieten Radio 2 en Eén niet aan hun hart komen. Samen zetten ze alles op alles om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken. Bart Peeters en Siska Schoeters bouwden samen met de genomineerden een groot, zomers feest, vol verrassingen en spetterende optredens voor het aanwezige publiek en alle kijkers en luisteraars thuis. Naast de tien genomineerden stond ook Clouseau als verrassingsact op het podium in Blankenberge. Koen en Kris brachten voor de gelegenheid 'En dans', een van hun grootste hits aller tijden.


Lees ook:
Wie wint de 'Radio 2 Zomerhit 2021'? Live op Radio 2 en Eén!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers