Dit zijn de favorieten van boeren Cyriel en Garry in 'Boer zkt Vrouw'

zondag 27 maart 2022
Foto: VTM © DPG Media 2021

Op zondag 27 maart kozen ook boeren Cyriel en Garry met wie ze verder in het liefdesavontuur willen stappen. Dit zijn hun uitverkorenen.

Melkveehouder Cyriel koos voor Laura, Chloé en Els
Laura (20, Kachtem) is winkelbediende in een slagerij, speelt trommel in een drumband en bij een fanfare, en houdt van uitgaan en lekker eten. Wat haar aansprak in Cyriel: 'Zijn mooie rustige stem charmeerde me en ik zag in het filmpje dat hij ook een harde werker is. Ook het landbouwersleven spreekt me heel erg aan.'


Chloé (20, Koekelare) studeert verpleegkunde en houdt van mountainbike en badminton. Ze werd door Cyriel gecharmeerd door de manier waarop zijn familie over hem sprak in de oproepaflevering. 'Als ik voor iets wil gaan, dan ga ik ervoor! Ik heb écht zin om hem beter te leren kennen.' De boerenstiel is haar niet helemaal onbekend want haar pluspapa richt stallen in.

Els (22, Gaasdonk) is net afgestudeerd in communicatiemanagement. Ze werkt in een bakkerij en 1 dag per week op een boerderij. Els is veel bezig met voeding, bakken en koken.Cyriel viel haar meteen op: 'Zijn spontaniteit, het feit dat hij heel gedreven en sportief is en zijn leuke lach. Ik denk dat we op dezelfde golflengte zitten en toekomstgericht hetzelfde denken.'

Geitenboer Garry koos voor Barbara, Evelyn en Els
Barbara (49, Gent) is bediende en houdt van toneel spelen. Wat haar aanspreekt in Garry: 'Het is een charmante man die al veel meegemaakt heeft, en waar ik mij wel in herken. We zouden een goede match kunnen zijn want we drinken allebei graag Aperol Spritz!', lacht ze.

Evelyn (41, Eeklo) is gescheiden en heeft een dochter van 17 jaar. Haar hobby's zijn wandelen en koken. 'Wat me aanspreekt in Garry is zijn harde werkersmentaliteit en positivisme. We hebben een beetje dezelfde drive. Ik heb ook al wat waters doorzwommen, maar ben het geloof in de liefde nooit verloren.'

Els (44, Tessenderlo) werkt in de zorg. Ze houdt van lezen, wandelen met haar hond, fietsen in het mooie Limburg, en werken in haar tuin. Garry spreekt haar aan omwille van 'Zijn aangename stem en warme hart. Hij is een lieve en zorgzame man die ook graag geniet van het leven.' Els werd 2 jaar geleden weduwe en heeft 2 volwassen kinderen.

Ook op het einde van deze aflevering kwam Dina met haar plottwist dat beide boeren 1 dame mochten kiezen om de eerste 24u mee door te brengen. Cyriel koos voor Els, maar Garry besliste net als boerin Elien om niet te kiezen en de drie dames op de boerderij te houden.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers