DPG Media ontruimd na dreiging - UPDATE!

maandag 24 mei 2021

De Antwerpse kantoren van DPG Media, het moederbedrijf van VTM, is maandag in de vooravond ontruimd na een dreiging. Het 'VTM NIEUWS' van 19.00 uur komt met Dany Verstraeten vanuit de 'noodstudio' in Vilvoorde.

Rond 17.30 werden de gebouwen van DPG Media in Antwerpen ontruimd nadat er een dreigbericht ontvangen werd. De politie heeft een 'sweeping' uitgevoerd en rond 19.00 uur werd het gebouw grotendeels  weer vrijgeven.


'Wij hebben een bedreiging gekregen ten opzichte van het gebouw in Antwerpen. We onderzoeken momenteel samen met de politie wat er gaande is. Ons gebouw is momenteel ontruimd en al onze mensen zijn in veiligheid gebracht', zegt DPG Media-woordvoerster An Goovaerts aan Het Laatste Nieuws.

 

[UPDATE]
Na de uitzending van 'Camping Coppens: op Weg Naar Zweden' is er een extra uitzending van 'VTM NIEUWS' over de ontruiming van de kantoren van DPG Media.

Ondertussen is de binnenzijde van het gebouw opnieuw vrijgegeven. Via de ondergrondse parkeergarage konden de medewerkers weer naar binnen. De rest van de avond blijft de politie wel nog uit voorzorg aanwezig. Het is nog altijd niet duidelijk uit welke hoek de dreiging kwam.

 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers