Eerste namen nieuw seizoen 'Liefde Voor Muziek'

maandag 29 oktober 2018

In Het Laatste Nieuws werden maandag de eerste namen bekend gemaakt van het nieuwe, vijfde, seizoen van het populaire VTM-programma 'Liefde Voor Muziek'.

'Liefde Voor Muziek' zorgde er de voorbije jaargangen altijd al voor dat de carrières van enkele artiesten een serieuze boost kreeg. Denken we maar aan Jasper Steverlinck of Isabelle A. Andere deelnemers werden alleen nog maar populairder door hun deelname aan 'Liefde Voor Muziek'. Een mooi voorbeeld daarvan is Niels Destadsbader. Ook Stan Van Samang kwam ooit met een rugzak vol hits terug van de opnames.


En voor het voorjaar van 2019 heeft VTM alweer enkele mooie namen kunnen strikken. Gaan al zeker mee: Stef Kamil Carlens (Zita Swoon/dEUS), Laura Tesoro en... Bart Kaëll. Benieuwd wie aan dat lijstje nog zal worden toegevoegd.

Het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek' komt in 2019 op het scherm bij VTM.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers