Eigenaars hotel pareren kritiek winnaars 'Paradijs zoekt Personeel'

vrijdag 17 juni 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Je kon hier bij TVvisie eerder al lezen dat de winnaars van het VTM-programma 'Paradijs zoekt Personeel' sinds enige tijd ontgoocheld terug in België waren. Ze spraken van 'een vergiftigd geschenk'. De eigenaars van het hotel op Zanzibar hebben nu ook hun verhaal.

'Wat een mooi verhaal zou moeten worden, eindigde in een nachtmerrie. Alles verkocht in België en met volle goesting naar Zanzibar vertrokken. Na een maand hebben we zelf een ticket terug naar huis geboekt. Wat een vergiftigd geschenk. Veel loze beloftes, onmenselijke behandeling en vooral wat een toxische werksfeer. Momenteel wachten we nog altijd op een terugbetaling van de heenvlucht van 1.300 euro. Bijna anderhalf jaar gewacht voor een lege doos.' Dat schreef Thomas op Instagram. Hij won samen met zijn vriendin Ileen het VTM-programma 'Paradijs zoekt Personeel'. Ze keerden al na enkele maanden ontgoocheld terug naar België.


LEES OOK: Winnaars 'Paradijs zoekt Personeel' alweer thuis

De eigenaars van het hotel, het koppel Cris en Cristina, bijt nu in Het Belang van Limburg van zich af. 'We verwerpen de lasterlijke opmerkingen volledig. Sommige van onze medewerkers zijn er al sinds de opstart, zeven jaar geleden, bij en de meesten werken al twee jaar bij ons. Zouden ze bij ons blijven als ze op een ‘onmenselijke manier’ worden behandeld?'.

De hoteleigenaars hebben overigens zelf hun bedenkingen bij het gedrag van Ileen en Thomas. 'En dat komt niet van ons, maar van ons team, onze gasten en onze zakenpartners. Maar wat voor nut heeft dat? We willen geen eindeloze discussie starten', zeggen Cristina en Cris.

'Ook wij zijn erg teleurgesteld en verdrietig over de hele situatie. Zij hebben echt een geweldige kans gemist om een snelgroeiende en spraakmakende carrière op te bouwen', aldus nog het koppel in Het Belang van Limburg.

Bron: hbvl - hln


Lees ook:
Winnaars 'Paradijs zoekt Personeel' alweer thuis

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers