Einde 'Eigen Kweek' hoeft niet definitief te zijn

dinsdag 5 februari 2019

Dinsdag komt een einde aan de kroniek van de familie Welvaert met de slotaflevering van 'Eigen Kweek' op Eén. Maar misschien is dat einde toch niet zo definitief. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Een nieuwe reeks van 'Eigen Kweek' komt er echt niet meer, zoveel is zeker. Na drie seizoenen is het verhaal van de wietkwekende West-Vlaamse familie echt verteld. Maar een spin-off of zelfs een film blijkt niet helemaal uitgesloten te zijn. Zowel scenarist Philippe De Schepper als acteur Wim Willaert houden die deur op een kier. Wat die spin-off dan zou moeten inhouden, is niet bekend. Willaert heeft wel al een idee over de film. 'Een huwelijksreis van Frank en Julita naar de Filippijnen bijvoorbeeld', zo zegt hij in Het Nieuwsblad.


Het wordt afwachten of het snel zover komt, maar dinsdagavond kan je nog een laatste keer genieten van de gewone 'Eigen Kweek', met de allerlaatste aflevering, na 'Thuis', op Eén.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers