Eleven Sports wil akkoord met Telenet

woensdag 5 augustus 2020

De start van de voetbalcompetitie staat voor de deur. Meteen ook de vuurdoop voor de nieuwe rechtenhouder Eleven Sports. Die blijft uitgaan van een akkoord met Telenet zodat geen enkele voetbalfan van provider moet veranderen.

Enkele dagen voor de start van de competitie is er enkel een akkoord met Proximus en Orange. De voetbalfans zijn zeker dat ze via die weg het voetbal op Eleven Sports kunnen volgen. Met Telenet is er echter nog geen overeenkomst. Toch wil Eleven Sports nog deze week tot een akkoord komen met Telenet. Bij het binnenhalen van de tv-rechten was het voor Eleven Sports immers de strategie dat geen enkele voetbalfan van provider moet veranderen.

Ook rond het uitzenden van de samenvattingen van de matchen op zaterdag en zondag is nog geen duidelijkheid. Eleven Sports blijft onderhandelen met SBS Belgium zodat de samenvattigen mogelijk opnieuw op VIER terecht komen.

Bron: HLN


Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Eleven Sports en Pro League tekenen nieuw mediacontract
Eleven Sports en Mediapro gaan internationaal samenwerken
Deal Eleven Sports met internationale speler zorgt voor onrust in Vlaanderen

DOSSIER: Voetbalcontract naar Eleven Sports

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers