En daar is... de eerste kus in 'Big Brother'

woensdag 12 januari 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Het hing al even in de lucht, maar dinsdag 11 januari 's avonds is het moment geweest: de eerste kus van 'Big Brother' is een feit. Vera en Dimitri gaven uiteindelijk toe aan elkaars gevoelens en ze kusten elkaar.

Dat het snel ging, denk je? Dat valt nog te bezien volgens Vera. 'We zijn tenslotte 24 uur op 24 samen', verklaart ze. Dimitri geeft dan weer aan dat Vera 'hem meteen was opgevallen'. En die wederzijdse gevoelens resulteerden dus dinsdagavond in een kus. En mocht iemand het zich afvragen, het initiatief voor de kus kwam van Vera, maar Dimitri ging er maar wat graag in mee.



Of het prille geluk een lang leven beschoren is, valt nog te bezien. Misschien moet een van hen namelijk zaterdag het huis al verlaten. De kijkers kunnen namelijk sinds dinsdag beslissen wie een vrijstelling krijgt. Wordt het Peter, Kitty, Dimitri of Vera? Dat zal bekend worden in de volgende liveshow.

Bron: Play4

DOSSIER: 'Big Brother 2022' - al het nieuws!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers