Evy Gruyaert gaat presenteren op Nostalgie

maandag 10 december 2018

VIER-presentatrice Evy Gruyaert keert terug naar haar oude liefde. De West-Vlaamse gaat een programma presenteren op Nostalgie. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Evy Gruyaert begon destijds haar carrière bij Radio Donna. Daar kwam ze terecht na een talentenjacht waarop zich zo'n 600 kandidaten hadden ingeschreven. Eerst deed ze redactiewerk, later ging ze presenteren. Naast radio ging Evy Gruyaert ook steeds meer televisiewerk doen voor Eén. Hierdoor stopte ze na een tijdje met radiomaken. Ze kwam bij de start van MNM nog even terug voor een programma in het weekend, maar toen ze naar VIER verhuisde, stopte ze volledig met de radio.


Nu vist Nostalgie Evy Gruyaert terug op. Ze zal er vanaf januari elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur een programma presenteren.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers