Explosieve ruzie door natte handdoek in 'Big Brother'

vrijdag 3 februari 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2023

Donderdagavond ontplofte het tussen Ali en Rob in het 'Big Brother'-huis. De reden? Een natte handdoek in de wasmand. Dit was allemaal te volgen in de livestream op Play247.

Tot die stream werd stopgezet... 'Big Brother' riep iedereen op het matje en probeerde de plooien glad te strijken. Benieuwd of dat gelukt is!'Big Brother' wordt elke werkdag om 22.00 uur uitgezonden op Play4 en om 20.30 uur op Goplay.be. Elke zaterdag is om 20.00 uur de liveshow 'Big Brother: Live' te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het 'Big Brother'-huis.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers