'Familie'-fans maken deze zomer kennis met jonge Véronique en Lars

maandag 3 juni 2019

Deze zomer is er een nieuwe webserie van 'Familie' te zien. De reeks zal 'Spoorloos 88' heten en volgt de avonturen van een jonge Véronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers).

'Familie'-kijkers vragen het zich al langer af. Hoe hebben Lars en Véronique elkaar destijds leren kennen? En door welk drama zijn ze naar elkaar toegegroeid? De webserie volgt een autorit van Lars en Véronique uit het heden. Het koppel is op weg naar hun vakantiebestemming en er ontspint zich een gesprek over vroeger. Via flashbacks komt de kijker het hele verhaal te weten. De jonge Lars wordt gespeeld door Tijmen Van Damme en Véronique uit de jaren ’80 wordt gespeeld door Bloeme Feyaerts. Zij is de dochter van Wim Feyaerts. Hij is creative producer van 'Familie'.


In de eerste aflevering van 'Spoorloos '88' worden de kijkers meegenomen naar een warme zomerdag. Lars zit in de tuin en verderop ligt zijn liefje Katleen te zonnen. Vanuit de aanpalende tuin wordt Lars bespied door Véronique. Katleen wil vrijen, maar Lars weigert eerst omdat hij op Amélie moet passen. Even later laat de jongeman zich alsnog meeslepen waardoor Véronique jaloers wordt en zich gekwetst voelt. En dan gebeurt er een drama… De hond van Lars wordt vergiftigd en Amélie wordt ontvoerd. Lars ziet een man weglopen en gaat er achteraan. Véronique volgt hem. Wat volgt is een spannende zoektocht naar de ontvoerder van Amélie.

'Spoorloos '88' is al de 7de webserie van 'Familie'. Traditioneel worden die korte online afleveringen tijdens het zomerreces van de VTM-soap goed bekeken. Vorig jaar was er nog het lichtvoetige 'Tour de Zjef' dat weinig toevoegde aan het verhaal. Dit jaar is er opnieuw gekozen voor een verhaal dat achtergrond biedt aan de reguliere afleveringen van 'Familie'.

'Spoorloos '88' begint op vrijdag 28 juni met een dubbelaflevering. Die dag wordt op VTM de seizoensfinale van VTM vertoond. De webserie is vanaf dan elke dag te volgen via vtm.be en het platform VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers