Geniet van de kerstclip van 'Thuis' - VIDEO

dinsdag 22 december 2015

Meteen na de dubbelaflevering van 'Thuis' woensdagavond, trakteert En de kijkers op een wel heel speciale uitzending naar aanleiding van de 20ste verjaardag van Vlaanderens populairste serie.

In de special 'Nergens beter dan THUIS' presenteert Kobe Ilsen een feelgood-show vol nostalgie, grote en kleine verrassingen. 'Nergens beter dan THUIS', zal zowel de grootste 'Thuis'-fan als de 'Thuis'-leek kunnen boeien. Alle acteurs waren aanwezig voor de opname, in het café 'FRENS', in de decors van 'Thuis'.


Het samenzijn in groep zorgde voor heel wat spontane en leuke momenten, waarbij de kijker de acteurs eens van een hele andere kant leert kennen.

Zo heeft Bart Van Avermaet (Waldek) enkele collega-actrices beetgenomen met een verborgen camera en demonstreren onder andere Vanya Wellens (Femke) en Jeroen Lenaerts (Tim) hun tot nu toe verborgen talenten.

'Thuis'-kerstclip
Eén van de verrassingen in de special is de 'Thuis'-kerstclip. Een medley van de mooiste kerstnummers in een THUIS-jasje, zelfs ingezongen door enkele acteurs: An Vanderstighelen, Ann Pira, Myriam Bronzwaar,  Monica Van Lierde, Aïssatou Diop, Wim Stevens, Bill Barberis, Luk De Koninck en Mathias Vergels leenden hun stemmen hiervoor.

Samen met alle andere 'Thuis'-acteurs kan je ze spotten in onderstaande kerstclip:


'Nergens beter dan THUIS', woensdag 23 december na 'Thuis' rond 21.00 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers