Goedele Liekens presenteert in 2022 'De Bachelor' op Play4

zaterdag 20 november 2021

Na een succesvolle eerste editie van 'De Bachelorette' met Elke Clijsters, keert Play4 terug met een nieuwe editie van 'De Bachelor'. Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties roept Fabrizio Tzinaridis de hulp in van Goedele Liekens in zijn zoektocht naar ware liefde.

Goedele zal Fabrizio met raad en daad bijstaan als host in 'De Bachelor'. Samen trekken ze terug naar zijn roots, naar het idyllische Griekenland. Op deze voor hem bijzondere plek hoopt hij zich open te kunnen stellen om opnieuw verliefd te worden.


Goedele: 'Ik heb Fabrizio zien evolueren van een verleider in 'Temptation Island' tot de persoon die hij nu is. Zijn relaties in het verleden werden altijd breed besproken in de media. Fabrizio wil graag de kans krijgen om iemand te ontmoeten die de tijd neemt om hem écht te leren kennen, en bovenal is hij op zoek naar een echte connectie. Samen in een intieme 'bulp' in het buitenland,  zonder afleiding van buitenaf, vormt Griekenland daarvoor het uitgelezen kader. Ik gun Fabrizio een nieuwe kans op liefde en ik help hem zeer graag in die zoektocht. Ik gun het hem om iemand oprecht te vinden waar hij bij kan thuiskomen en waar hij hopelijk zijn verdere leven mee kan delen.'

'De Bachelor', in 2022 te zien op Play4.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers