'Home and Away' keert terug... op VTM 2!

dinsdag 18 augustus 2020

Fans van 'Home and Away' kunnen opgelucht adem halen. Hun favoriete soap blijft in Vlaanderen te bekijken en zal worden uitgezonden op VTM 2. Dat vertelt ons de elektronische programmagids.

Vanaf 31 augustus is 'Home and Away' weer elke werkdag te bekijken in Vlaanderen. De soap was momenteel op zomervakantie. De Australische serie stond al gedurende enkele jaren in de vooravond van Vitaya geprogrammeerd. Maar nu moederbedrijf DPG Media vanaf 31 augustus uitpakt met een vernieuwd zenderportfolio en Vitaya, Q2 en CAZ als zenders ophouden te bestaan, maakten de fans van 'Home and Away' zich toch wat ongerust. Zouden ze nog wel naar de zonnige avonturen in Summer Bay kunnen blijven kijken? Ja dus!


Volgens de eerste programmagegevens die al op de digicorders zijn verschenen is 'Home and Away' vanaf maandag 31 augustus om 18.30 uur weer elke werkdag te bekijken... op Q2. Maar 31 augustus is ook de dag dat Q2 VTM 2 wordt. Dus 'Home and Away' wordt alvast één van de vooravondprogramma's van de nieuwe zender.

Vanaf zaterdag 29 augustus kan je hier bij ons alvast weer elke week de preview op de nieuwe week lezen. Maar hoe was het vorige seizoen alweer geëindigd? Je kan hier je geheugen nog eens opfrissen.

LEES OOK: Heath Braxton keert terug naar 'Home And Away'

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Wilfred Genee ontvangt analisten Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft in wisselende samenstelling, aangevuld met actuele gasten uit de voetballerij in de gezellige 'voetbalkantine', met amateurclubs in tenue in het publiek en een biertje op tafel. De sfeer is luchtig en er is ruimte voor een grap, maar als het om voetbal gaat, is de toon natuurlijk bloedserieus!

'Veronica Offside', om 20.30 uur bij Veronica.

Dossiers