'In Vlaamse Velden' zorgt voor (mini) Twitteroorlog

zondag 9 februari 2014

De Eén-serie 'In Vlaamse Velden' is even het onderwerp geweest van een Twitter-relletje tussen Lisbeth Imbo en Karl Vannieuwkerke. Dat heeft Het Laatste Nieuws gezien.

De discussie begon met een #dtv, een zogenaamde ’durf te vragen’ van Lisbeth Imbo. De adjunct-hoofdredactrice van De Morgen' vroeg zich af of alle VRT-presentatoren de serie een topserie moesten noemen.


Sporza-gezicht Karl Vannieuwkerke kon het niet laten om te reageren op Imbo's tweet, het begin van een openlijke discussie. 'Alsof jij niet weet dat zoiets nooit wordt opgelegd. Het is gewoon een TOPserie #tweetjeomtescoren?', aldus Vannieuwkerke.

De sportjournalist verwees eveneens naar het VRT-verleden van Lisbeth Imbo, onder meer als presentatrice bij Radio 1 en als 'Terzake'-anker.

Bron: hln.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers