Interkabel verkocht al 5.000 HD-decoders

woensdag 16 mei 2007

Interkabel verkocht sinds de lancering van High Definition TV al 5.000 nieuwe decoders. Dat maakte de kabelgroep deze week zelf bekend. Interkabel noteerde bovendien al meer dan 1000 inschrijvingen voor de aankomende HD-recorder.

S


inds begin april biedt Interkabel als enige in België hoge definitie televisie aan. De klanten kunnen met de nieuwe decoder VTM, National Geographic, Kinepolis TV, EXQI en HD1 in hoge definitie bekijken, als ze ook een HD-compatibel televisietoestel hebben natuurlijk.

Op 4 juni zet Interkabel een nieuwe stap in zijn televisiebestaan. Dan lanceert het een HD-recorder, waarmee je niet alleen televisie kan kijken, maar ook kan opnemen op een harde schijf van 250 GB. Interkabel noteerde naar eigen zeggen al meer dan 1000 inschrijvingen voor die recorder.
 
Hoeveel klanten Interkabel nu in totaal heeft, is officieel niet bekend. Naar schatting zijn het er zo'n 35.000.
 
Bron: Interkabel

 

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers