Jan Jaap van der Wal presenteert talkshow op zondag op Play4

dinsdag 1 november 2022
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

Jan Jaap van der Wal keert terug op de Vlaamse televisie. De tot Belg genaturaliseerde Nederlander gaat na de kerstvakantie een wekelijkse latenight talkshow presenteren, op zondag op Play4. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Van der Wal was tot voor kort het gezicht van 'De Ideale Wereld' op Canvas. Toen hij met dat programma besloot te stoppen, was het niet meteen duidelijk wat zijn toekomstplannen waren. Tot nu. Jan Jaap maakt de overstap naar Play4 en hij krijgt er een wekelijkse laatavondshow op zondag. En dat is een primeur in Vlaanderen, want we hebben daar niet meteen een traditie in.


'Ik ga vanaf zondag 8 januari inderdaad een satirische latenightshow maken die terugblikt op de week. Het wordt best een grote show, met een centrale gast en met livemuziek van Flip Kowlier en zijn band. Ik zal dat samen doen met wat ik mijn drie correspondenten noem. Dat zijn comedian Dena Vahdani en de onverbeterlijke Pedro Elias. Nummer drie is actrice Eva Kamanda, voorlopig nog even onbekend voor de tv-massa', aldus Jan Jaap van der Wal in Het Laatste Nieuws. De show zal 'Jan Jaap Op Zondag' heten.

Het opzet van de show doet denken aan 'Lubach op Zondag' dat in Nederland in de voorbije jaren heel wat volk trok naar de VPRO op NPO 3. Afwachten of dat Play4 ook zal lukken. We zijn alvast in blije verwachting van meer details.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers