Jo De Poorter doet druk over vervangklus in Nederland

maandag 6 augustus 2012

Jo De Poorter vertelde vanmiddag op Radio 1 dat hij 'een nieuwsprogramma' op de Nederlandse televisie gaat presenteren. Ijdel als Jo is, hulde hij het nieuws in grote geheimzinnigheid, alsof het over zijn internationale doorbraak ging. Blijkt het uiteindelijk om een eenvoudige vervanging te gaan.

Jo De Poorter is al enige tijd de Belgische correspondent voor het showbizzprogramma 'RTL Boulevard' van de Nederlandse commerciële zender RTL 4. Dat hij dus in Nederland werkt, is al lang geen geheim meer. Nu kwam Jo op Radio 1 plots met 'het grote nieuws' dat hij een heus nieuwsprogramma zou gaan presenteren in Nederland. Maar, naar eigen zeggen, mocht hij nog geen details geven.

Onze verbazing was dan ook groot toen RTL 4 maandagmiddag zelf bekend maakte dat De Poorter gedurende een week hun showbizzrubriek 'RTL Boulevard' zou gaan presenteren. Dit programma is vergelijkbaar met 'Voor de Show' bij ons, maar is wel erg populair. Gewoon een vervanging dus, en geen eigen programma. Tot daar het grote geheim van Jo De Poorter.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers