K3-maand bij VTM KIDS: Q-dj's transformeren zich als De 3 Biggetjes

donderdag 4 april 2019

K3 wordt 20, en daarom staat alles bij VTM KIDS deze maand in het teken van K3, met films en reeksen van de drie meisjes. Speciaal voor die verjaardag stuurde VTM KIDS Q-gezichten Sam, Heidi en Wim de studio in voor een nieuwe versie van de K3-klassieker De 3 Biggetjes, met bijhorende videoclip.

Het Qmusic-ochtendtrio stak zich in een biggetjesoutfit en gaf bovendien een eigen draai aan het K3-nummer, met zinnen als: 'Knor maar lekker met ons mee en zet je wekker uit. Sliep je erg slecht vannacht? Dat maakt voor ons niet uit!'. Vanmorgen liet Q de video aan de meisjes overhandigen, die erg onder de indruk waren van het verjaardagscadeau: 'Super! Ze hebben er zo veel werk in gestoken. En heel mooi gezongen! Bedankt, Wim, Heidi en Sam!'


Ook Q-dj Sean Dhondt verraste K3 met een eigen versie van het nummer Feest.

VTM KIDS geeft bovendien nog meer cadeautjes weg, want kijkers kunnen via de website vtmkids.be tickets winnen voor het verjaardagsconcert van K3, met meet en greet.



TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers