Na Vlaanderen trekt 'Reizen Waes' dit najaar door Nederland

vrijdag 15 januari 2021

Noodgedwongen door corona moest Tom Waes het dichter bij huis zoeken. En dat wordt gesmaakt door de Eén-kijkers. 'Reizen Waes Vlaanderen' zorgt iedere zondag voor hoge kijkcijfers. Een goede reden om dit nog eens over te doen, maar dan in Nederland!

Iedere zondag meer dan 1,5 miljoen kijkers voor 'Reizen Waes Vlaanderen'. De kijker smult van zijn avonturen doorheen de Vlaamse provincies. En dat succes is ook Nederland niet ontgaan. De Nederlandse omroep VPRO maakt samen met Eén 'Reizen Waes Nederland'. De reeks moet in september in Nederland op het scherm komen. Nadien volgt ook Eén.

Een exacte startdatum voor de opnames is nog niet bekend. Eerst staat de 3de reeks van 'Undercover' op het programma. Normaal gezien starten die opnames opnieuw eind januari.


Bron: HLN


Lees ook:
Kijkcijfers: sterke start voor 'Reizen Waes Vlaanderen'
Tom Waes zoekt avontuur dicht bij huis in 'Reizen Waes: Vlaanderen'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers