Najaar VTM: 20ste seizoen van 'De Kotmadam'

zaterdag 8 september 2012

Op zondag 9 septembergaat het 20ste seizoen van 'De Kotmadam' van start. Het wordt een memorabele jubileumuitgave, waarin de scenaristen nog een tandje hebben bijgestoken om gekke misverstanden en grappige confrontaties uit te schrijven.

Uiteraard zal kotmadam Jeanne haar halve trouwboek Jef weer betrappen op leugens, zal Odilon er terug niet in slagen om geheimen te bewaren en blijven de studenten van alles uitsteken om maar niet te moeten blokken. Fijne zekerheden die wél verpakt worden in hedendaagse verhalen en situaties. In het 20ste seizoen wordt het ook uitkijken naar de bijzondere gastrollen van zanger Christoff, JIM VJ Vincent Banic en van de Leuvense burgemeester, Louis Tobback.

Aflevering 1: De kleren maken de man
Gastrollen: Machteld Ramoudt (Mimi), Saskia Debaere (roodharige vrouw)

Sinds Jeanne de foto van Mimi’s gerestylede echtgenoot heeft gezien, vindt ze dat Jef zich beter moet soigneren en aan zijn uiterlijk moet werken. Voor één keer is Jef heel meegaand en laat hij zich graag door Jill pimpen. Een hippe outfit maakt dan ook deel uit van hun plannetje om Jef binnen te loodsen op de expositie van de beroemde bloemenkunstenaar Ost. Lukas en Victor laten zich ondertussen door Pauliens bijverdienste als hostess inspireren om samen een evenementenbureau op te richten. Terwijl de ene werkervaring wil opdoen, wil de andere vooral knappe grieten scoren…


'De Kotmadam', vanaf zondag 9 september om 19.50 uur op VTM.

Bekijk hier het nieuwe seizoen!
dekotmadam

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers