Nathalie Meskens en Jonas Van Geel in 'Geluk Is...'

woensdag 7 september 2016

Nathalie Meskens en Jonas Van Geel gaan de hoofdrollen spelen in 'Geluk Is...', een nieuwe dramareeks van Frank Van Passel. De reeks vertelt het verhaal van de 33-jarige Julie (Nathalie Meskens) die borstkanker krijgt.

Ondanks de onverbiddelijke ziekte herontdekt ze de liefde van haar gezin. Haar ex-vriend Wouter (Jonas Van Geel) gaat samen met Julie de strijd aan.


'Geluk Is...' is een verhaal over liefde met een hoofdletter, Liefde die door geen enkele ziekte aangetast kan worden.

Het project is gebaseerd op originele scenario's van de Deen Peter Asmussen, scenarist van o.a. het bejubelde 'Breaking the Waves' van regisseur Lars Von Trier. Nog voor hij zijn scenario's kon afwerken, overleed Asmussen zelf aan kanker. Zentropa, het productiehuis van Lars Von Trier, gaf regisseur Frank Van Passel toestemming om met de uitzonderlijke scenario's aan de slag te gaan. Jef Hoogmartens ('Amateurs') bewerkte de scenario's tot de vierdelige reeks 'Geluk Is...'.

De reeks wordt in opdracht van VTM geproduceerd door Caviar, in een regie van Frank Van Passel. Indien de ontwikkeling vlot verloopt en ook het Mediafonds mee stapt in deze prestigieuze reeks, kan 'Geluk Is...' in 2018 afgewerkt zijn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers