'Net Gemist' ook op Belgacom TV

maandag 27 februari 2006

Vanaf 1 maart kunnen de kijkers van Belgacom TV ook genieten van 'Net Gemist'. Daarnaast worden het aanbod op aanvraag verder uitgebreid met programma's van de VRT, VTM en KANAALTWEE. VT4 en VIJFtv zijn nog steeds niet opgenomen in het pakket van Belgacom TV.

Lang

zaam maar zeker breidt Belgacom TV zijn diensten uit. Net zoals de digitale kijkers van Telenet zullen de klanten van Belgacom TV een abonnement kunnen nemen op 'Net Gemist' van de VRT. Voor 5.95 euro per maand is het mogelijk om een aantal Vlaamse producties van Eén, Canvas en Ketnet gedurende 7 dagen na uitzending opnieuw te bekijken. 

Daarnaast biedt Belgacom TV ook andere programma's uit het VRT-archief tegen extra betaling aan. Ook KANAALTWEE en VTM bieden een waaier van eigen programma's (tegen betaling) aan.

'Het Nieuws' (VTM), 'Het Journaal' (Eén), 'Terzake' (Canvas) en Karrewiet (Ketnet) zijn iedere dag gratis te bekijken.

Nieuw is het extra aanbod voor de Franstalige klanten. Zij kunnen kiezen voor 'Select' met 15 zenders met een breed aanbod of voor 'Movies' met vier filmkanalen.
Bron: VRTnieuws

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers