Nieuw Eén-logo lijkt op dat van Hasseltse radiozender

woensdag 14 augustus 2019

De Hasseltse stadsradio Hasselt 1 herkent haar eigen logo in het nieuwe logo van Eén. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De 1 in het logo is nagenoeg dezelfde, enkel de kleur verschilt.

Bij stadsradio Hasselt 1 moesten ze dinsdag even slikken bij de bekendmaking van het nieuwe Eén-logo. De initiatiefnemers herkenden er namelijk hun eigen logo in. Eén van de medewerkers, Michel Vanderfeesten, merkte dat op op Facebook. Ook Björn Verhoeven van de zender vindt dat het nieuwe logo van Eén veel op het hunne lijkt. Daarom zullen zij de VRT erover contacteren.


VRT-woordvoerder Hans Van Goethem reageert eerder laconiek: 'Er zijn inderdaad enkele gelijkenissen. Maar er zijn ook verschillen. Laten we zeggen dat we beide goede smaak hebben', zegt hij in Het Nieuwsblad.

Wat is er van aan? Oordeel hier zelf.

In principe lanceert Eén de nieuwe look & feel op maandag 2 september.


Lees ook:
Eén: najaar 2019 - Eén voor iedereen!

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers