Nieuwe seizoen van 'The Blacklist' gaat verder op ZES

woensdag 3 januari 2018
Foto: ZES - © SBS Belgium 2018

Vanaf 2018 is het elke donderdag topseriedag bij ZES. Op donderdag worden er marathonuitzendingen van de spannendste Amerikaanse topseries uitgezonden.

Vanaf donderdag 4 januari staat het vervolg van het vierde seizoen van de misdaadserie 'The Blacklist' ​op het programma. FBI-agent Elizabeth Keen is inmiddels op de vlucht met het criminele meesterbrein Raymond 'Red' Remmington. Onder leiding van agent Donald Ressler zet een taskforce van de FBI een massale klopjacht in om het duo in te rekenen.


De specifieke kennis van FBI-procedures van Keen en de maximale middelen die topcrimineel Remmington ter beschikking heeft, maakt dit tot een schier onmogelijke opgave. Keen blijft geloven dat Remmington de antwoorden heeft die zij zoekt in haar onvoorspelbare reis van zelfontdekking. De stukjes van haar leven vallen langzaam op zijn plek, waaronder haar ondefinieerbare relatie met Tom. Maar: heeft Red daadwerkelijk de antwoorden waarnaar zij op zoek is?

'The Blacklist' is immens populair en kent een topcast. Zo ontving James Spader voor zijn rol als Raymond Remmington twee jaar achtereen een nominatie voor beste acteur in een dramaserie. In zijn totaliteit is de serie met twee gewonnen awards (Primetime Emmy Award & ASCAP Film and Television Music Award) en 18 nominaties een succesnummer te noemen.

'The Blacklist', vanaf donderdag 4 januari op ZES.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers