Otto-Jan Ham en Christophe Haddad in Comedy Central's 'Celebrity Stand-Up'

dinsdag 4 oktober 2016

De complete line-up van Comedy Central's 'Celebrity Stand-Up' is bekend! Twaalf bekende Vlamingen en Nederlanders gaan de stand-up uitdaging aan.

Het zijn: presentator en DJ Otto-Jan Ham, acteur Christophe Haddad en uit Nederland oud-voetballer Glenn Helder, zangeres Roxeanne Hazes, 3FM DJ Annemieke Schollaardt, Nickelodeon presentatrice en musicalster Anouk Maas, presentatrice Patty Brard, acteur Ferry Doedens, ex-politicus Tofik Dibi, actrice Jelka van Houten, DJ Tony Star en presentator Frank Evenblij.


Met vlijmscherpe humor, persoonlijke anekdotes en een gezonde dosis zelfspot staan zij op het 'Celebrity Stand-Up' podium. Celebrity Stand-Up, gepresenteerd door comedian Martijn Koning, is vanaf 13 oktober iedere donderdag te zien om 22.00 uur op Viacom zender Comedy Central.

Over 'Celebrity Stand-Up'
In 'Celebrity Stand-Up' staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Niet iedereen kan stand-uppen, het is een vak apart, maar deze celebrities durven de uitdaging aan te gaan. Ze krijgen hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents' Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek.

'Celebrity Stand-Up' is de nieuwste lokale productie van de Viacom zender Comedy Central en wordt geproduceerd door Tuvalu Media.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers