Paaldanser Domenico wint 'Belgium's Got Talent'

zaterdag 16 mei 2015

De Italiaanse paaldanser Domenico is de winnaar van het derde seizoen van 'Belgium's Got Talent'. Met een zogenoemde 'poleflagact' in een witte onderbroek kon hij stemmend Vlaanderen overtuigen.

Het was al langer duidelijk dat de gespierde Domenico de favoriet was van jurylid Karen Damen. In de finale was het de VTM-kijkers die de touwtjes in handen hadden. De jury mochten enkel stemadvies geven.


De eerste reactie van de kersverse winnaar was: 'Ik ben heel blij. We gaan een feestje bouwen met iedereen die mij heeft bijgestaan. Heel erg bedankt'. Zo vertaalde de tolk, die er nog aan toevoegde: 'Karen, je bent geweldigd.' Zo staat te lezen op deredactie.be.

Dansduo 'Fusion' strandde op de tweede plek. Toch blijft 'Belgium's Got Talent' voor eeuwig speciaal voor hen. Kevin vroeg zijn vriendin Salena in de halve finale ten huwelijk. Goochelaar Steven Delaere, de favoriet van jurylid Ray Cokes, vervolledigde het podium.

Domenico treedt in de voetsporen van zanger Michael Lanzo en zangeres Karolien Gooris. Hij gaat naar huis met 50.000 euro.

Bron: deredactie.be

Belgiumsgottalent

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers