Proef de feesten met njam!

donderdag 1 december 2022
Foto: njam! - © Studio 100 2022

De meest culinaire periode van het jaar is aangebroken en dat zijn hoogdagen voor njam!. Naar jaarlijkse gewoonte pakt het kookplatform dan ook uit met een heuse 'Proef de feesten' campagne.

Njam! verwent haar fans dit jaar opnieuw op al haar platformen met een culinair aanbod om van te smullen. Van aperitiefhapjes tot cocktails en een lading inspiratie voor de meest feestelijke gerechten en desserts om je vingers van af te likken!'HAPeritief!'
Op 21 november ging het 2de seizoen van het programma 'HAPeritief!' van start waarbij de ravissante bartender Hannah Van Ongevalle je elke dag inspireert om zelf aan de slag te gaan en de lekkerste cocktails samen te stellen. Zij wordt hierin geflankeerd door haar vaste 'HAPeritief!' collega’s Jeroen De Pauw en Bart Desmidt, die bij elke cocktail een bijpassend hapje pairen. Het ideale programma om je gasten al van bij de start van de avond in de watten te leggen met de perfecte apéro-combinaties.

Voor wie nog meer inspiratie zoekt voor z’n apéromoment, ligt ons gloednieuwe njam!-boek 'HAPeritief!' sinds kort in de winkel! Yannick Van Dyck en Stephanie Bex zijn het duo van dienst die klassieke cocktail bereidingen gaan combineren met overheerlijke, creatieve maar haalbare hapjes.

'De Eregast'
Dit jaar wordt de ‘Proef de feesten’ programmatie extra op smaak gebracht door ons gloednieuwe programma 'De Eregast'. Onze bevriende njam!-chefs Dominique Persoone, Jeroen De Pauw en Peppe Giacomazza verblijven samen op een prachtige locatie in het hartje van de Vlaamse Ardennen. In elk van de 4 afleveringen nodigt één van de chefs zijn persoonlijke 'Eregast' uit, en duiken ze vervolgens met z’n 3en de keuken in om samen een driegangenmenu te bereiden voor de Eregast van die dag. Dominique Persoone kiest voor Peter Goossens - dé Godfather van de Belgische gastronomie - als zijn 'Eregast'. Terwijl Jeroen De Pauw zijn goede vriend en Zweedse topchef Christer Elfving verwelkomt. Peppe Giacomazza kiest voor Sergio Herman, met wie hij niet enkel een innige vriendschap deelt, maar ook een voorliefde voor de Italiaanse keuken. Geen njam! zonder Gert Verhulst, moeten de chefs gedacht hebben. Want voor de laatste, extra feestelijke aflevering nodigen ze niemand minder dan de bezieler van het kookkanaal zelf uit als 'Eregast'.

'Heerlijke Feesten'
Speciaal voor de feesten gaat ook njam!-chef Stephanie Bex aan de slag met enkele feestelijke recepten in het programma 'Heerlijke Feesten'. Wat staat er op het menu? 12 lekker, makkelijke en snelle gerechtjes voor op het kerstmenu of voor een nieuwjaarsdiner. Feestelijke voorgerechten, vegetarische hoofdgerechten, hoofdgerechten met wild of gevogelte, desserts ... Ze passeren allemaal de revue.

Njam! website
Naast deze top programma's staat de website, voor de gelegenheid in een gouden jasje, vanaf december ook volledig in het teken van 'Proef de feesten'. Njam! verzamelde de lekkerste feestelijke voor-, hoofd- en nagerechten voor de feestdagen op de website en bundelde ze ook nog eens in een handig, gratis E-book. Daarnaast worden ook de fans alle dagen in de watten gelegd met geweldige culinaire cadeaus in de 'Grote njam! prijzenpot'.

Kortom, njam! is het uitgelezen platform voor iedereen die dit najaar op zoek is naar culinaire inspiratie!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers