Reporter Luc Haekens maakt nieuw programma voor de VRT

dinsdag 26 april 2022
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2015

Reporter Luc Haekens van 'De Ideale Wereld' is niet langer werknemer van Woestijnvis. Na 25 jaar heeft hij nu zijn eigen productiehuis en al meteen een eerste opdracht voor de VRT op zak.

Luc Haekens neemt met zijn pas opgerichte productiehuis Djangoo een vliegende start. Momenteel reist hij de wereld rond voor een eerste programma voor de VRT. Al kan hij nog niets over de inhoud kwijt. Ook is niet bekend wanneer het op televisie zal worden uitgezonden.


Vlaanderen leerde Luc Haekens kennen als de reporter met droge humor in 'De Ideale Wereld'. Eerder werkte hij lang achter de schermen bij 'Man Bijt Hond' en op VIER had hij zijn eigen programma 'De Blauwe Gids', over de Belgische adel.

In Het Nieuwsblad vertelt Luc Haekens dat het niet de bedoeling is om alleen voor de VRT te werken. Hij houdt alle pistes open. 'Er zijn al veel spelers op de markt, maar ik geloof dat er ruimte is voor een klein, tof productiehuis', zo vertelt hij nog.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers