Roel Vanderstukken en Tiany Kiriloff dansen bij VTM

maandag 25 februari 2008

Nog enkele weken geduld en dan start VTM het derde seizoen van 'Sterren op de Dansvloer'! Het lijst deelnemers is ondertussen compleet. Acteur Roel Vanderstukken en presentatrice Tiany Kiriloff trekken ook hun dansschoenen aan. Het wordt afwachten of één van hen de opvolger kan worden van Dina Tersago of Pieter Loridon.

Alle

deelnemers zijn nu bekend. Vorige week geraakte al bekend dat sp.a-politica Anissa Temsamani en voetballer Björn De Wilde hadden toegezegd. Eerder werden ook al de namen van Koen Krucke, Antony Arandia (Sara), Nico Mattan, Dominique Monami, Elke Vanelderen en Martine Jonckheere bevestigd.

Het derde seizoen van 'Sterren op de Dansvloer' komt nog dit voorjaar op VTM . De succesvolle amusementsprogramma is trouwens ook genomineerd voor de Vlaamse Televisiesterren, de Vlaamse TV-Oscars, zeg maar.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers