Skynet.be presenteert nieuwe versie van tv-gids

maandag 29 januari 2007

Skynet heeft de presentatie van zijn tv-gids aangepast. Die is nu completer dan ooit, met de programmering van meer dan 200 verschillende zenders (en niet alleen die op Belgacom TV) voor de komende 7 dagen, en ook gebruiksvriendelijker en duidelijker. Internetgebruikers kunnen dankzij de tvgids van Skynet hun tv-avond precies invullen en die van de volgende dagen plannen.

Op d

e onthaalpagina van Skynet kan de bezoeker meteen het programmarooster van zijn geliefkoosde zenders raadplegen aan de hand van een tabel die de verschillende tijdsblokken weergeeft. Hij kan hiertussen zeer gemakkelijk surfen om de later uitgezonden programma's te kennen, en dit voor de volgende 7 dagen. Door op het gekozen programma te klikken, krijgt hij alle bijhorende informatie, geïllustreerd met foto's. De selectie kan eveneens gebeuren op basis van de interesses: actualiteit, magazine, ontspanning, muziek, kinderen, soap, film en sport. De Top 10 bevat de meest geraadpleegde programma's en films. Met behulp van de pagina die alle op tv vertoonde films weergeeft, kan ook een keuze worden gemaakt op basis van het genre: actie, komedie, muzikale komedie, drama, oorlog, historisch, horror, politie, sciencefiction, thriller of western.

In de rubriek "Tv-tips" kan je de aanbevelingen van Skynet voor de lopende week raadplegen. Wie inschrijft op de newsletter "op maat" van de tv-gids van Skynet, krijgt elke week in zijn mailbox de programma's die overeenkomen met de voorkeuren die hij vooraf heeft opgegeven bij de inschrijving. De tv-newsletter biedt eveneens samenvattingen en wie erom verzoekt kan ook de selectie krijgen, naast de filmsuggesties van het aanbod op verzoek van Belgacom TV.

De komende maanden komt er nog een uitbreiding in de vorm van een gepersonaliseerde elektronische programmagids, een geavanceerde zoekmodule en de mogelijkheid om commentaren te posten.
Persbericht Belgacom
http://tv-nl.skynet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers