'Sterren op de Dansvloer': EXIT Peter Van den Begin

zaterdag 15 mei 2010

'Deze dans maakt me instant vrolijk!'. Zo kondigde Peter zijn salsa met Kimberly aan op de reggaeton 'Atrevete'. Hun plezier was helaas van korte duur, want nadat ze ook een slow foxtrot dansten, stemde het publiek Peter naar huis. Toch verliet hij met een grote glimlach de achtste liveshow van 'Sterren op de Dansvloer'.

Peter zette de afgelopen weken uitstekende dansprestaties neer. Zijn medekandidaten reageren dan ook verdeeld op de uitschakeling van Peter en Kimberly.


Kevin Janssens heeft een dubbel gevoel. Hij vindt het jammer dat hij afscheid moet nemen van Peter, maar is wel blij met de hoge punten die hij kreeg van de jury. Ook Sonja Kimpen heeft het moeilijk met het vertrek van Peter. Ze leerde hem kennen als een 'lieve, zachte gast'.

Peter Van den Begin zelf heeft een mooi 'Sterren op de Dansvloer'-parcours afgelegd. Hij vond het een eer om met zijn partner Kimberly te mogen dansen. En zij voelt vooral 'trots' voor hem.

Voor Louis Talpe, nog steeds in de wedstrijd én topfavoriet, komen er zware dagen aan. Hij vertekt meteen terug naar Spanje voor opnames van de tweede 'Mega Mindy'-film. In het vliegtuig kan hij misschien uitvissen wat jurylid Davy Brocatus bedoelde met 'driedimensionaal dansen'...

Wie moet 'Mijn Restaurant!' verlaten? STEM NU in de TV-Visie poll!

Word nu fan van TV-Visie op Facebook!

Herbekijk 'Sterren op de Dansvloer'

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2010 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers