Sven Nys weer co-commentator bij Sporza

zaterdag 16 januari 2016

Wanneer Sven Nys zijn veldritfiets definitief aan de haak hangt, zal hij niet meteen in een zwart gat vallen. Naast zijn werk als ploegmanager bij Telenet-Fidea zal hij bij meer wedstrijden gastcommentator zijn op Sporza.

Sven Nys zal in het nieuwe wielerseizoen een vast duo vormen met Sporza-commentator Renaat Schotte. Nys zal mee commentaar geven bij de Ronde van Romandië en de Ronde van België. De Brussels Cycling Classic zal Sven Nys samen met Michel Wuyts voorzien van commentaar.


Nys debuteerde in 2013 als medecommentator bij de Strade Bianchi, daarna tekende hij present voor de Tirreno-Adriatico. De VRT heeft nu besloten om op vastere basis beroep te doen op Sven Nys.

Bron: nieuwsblad.be

sporza

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers