Telenet: 'Geen interesse in VTMzomer'

dinsdag 30 mei 2006

Telenet, de grootste digitale speler, heeft (voorlopig) geen interesse in de tijdelijke televisiezender VTMzomer. Gisteren lanceerde de VMMa de eerste Vlaamse digitale zender. Van 20 juni tot 22 september kunnen de abonnees van Belgacom TV genieten van dit unieke proefproject.

Volg

ens Telenet is de vraagprijs te hoog en heeft de ervaring met Sporza geleerd dat Vlaanderen vooral continuïteit wil. De telecomgroep benadrukt dat ze op hun digitaal platform zelf mogelijkheden genoeg biedt om (tegen betaling) herhalingen te bekijken.

VTMzomer wordt echter opgenomen in het basispakket van BelgacomTV en is bijgevolg volledig gratis voor de abonnees van dat digitaal platform.

Bron: De Standaard

Een overzicht met al het televisienieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier ! Een aanrader!

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers