Telenet stapt naar de rechter

maandag 16 mei 2005

In de nasleep van de toewijzing van het voetbalcontract aan Belgacom sleept concurrent Telenet de Profliga voor de rechtbank. Volgens het telecombedrijf en zijn Waalse partner BeTV is de toekenning niet volgens de regels gebeurd.

<


FONT face="arial, helvetica, sans-serif">Telenet blijft erbij dat het niet genoeg tijd heeft gekregen om een hoger bod uit te brengen.

Belgacom kreeg de rechten na een bod van 36 miljoen euro voor het totaalpakket. Telenet deed geen tegenbod, maar maakte wel bezwaar tegen de gevolgde procedure.
Het kortgeding van BeTV en Telenet begint volgende week. De twee partijen blijven erbij dat de afgesproken termijn van 30 dagen om een tegenbod uit te brengen, niet gerespecteerd is door de Profliga.

Bron: TT

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers