Vaarwel 'F.C. De Kampioenen' (deel 4): The Championnettes (filmpje!)

donderdag 24 februari 2011

Nog tot en met zaterdag, de dag dat definitief de laatste aflevering wordt uitgezonden, kijken we terug op de rijkgevulde geschiedenis van 'F.C. De Kampioenen'. De voorbije dagen kon je al enkele leuke fragmenten uit de afleveringen zien, vandaag gooien we het even over een andere boeg.

Op het toppunt van hun roem, in 1991, maakten enkele dames van 'F.C. De Kampioenen' een muzikaal uitstapje. Danni Heylen (Pascale), Ann Tuts (Doortje), Loes Van den Heuvel (Carmen) en An Swartenbroekx (Bieke) traden een tijdje op als De Championnettes. Ze hadden twee échte hits: 'Elke keer opnieuw' en hun medley van enkele grote hits uit de jaren stillekes... Dat was meteen hun grootste succes.


Als De Championnettes maakten ze in 1991 een opmerkelijke acte de présence in het toen immens populaire 'De Droomfabriek'. Bart Peeters in combinatie met de enige echte voetbalvrouwen van 'F.C. De Kampioenen', DAT is genieten! Kijk nog eens mee naar een stérk staaltje televisie!



Lees ook:
Vaarwel 'FC De Kampioenen' (deel 2): Misverstanden troef (filmpje!)

DOSSIER: Vaarwel 'FC De Kampioenen'

volledig dossier
FCdeKampioenen

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers