VIJF schuift met 'Love Island'

vrijdag 11 september 2020

Vanaf vrijdag moeten de fans van 'Love Island' een uurtje langer wachten alvorens ze de liefdesavonturen in Gran Canaria te zien krijgen. VIJF heeft namelijk besloten om het programma te verplaatsten naar 21.30 uur.

VIJF hoopt om op het nieuwe uitzenduur meer (jongere) kijkers te lokken, want dit seizoen van 'Love Island' heeft het op televisie bijzonder moeilijk. Waar de eerste reeks op VIER nog gemiddeld op 200.000 kijkers kon rekenen, moet het programma zich nu tevreden stellen met cijfers die schommelen tussen 50.000 en 100.000 kijkers.


Online leidt 'Love Island' wel een geheel ander leven. Daar werden alle video's al zo'n 746.000 keer bekeken. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers