Vlaming kijkt dagelijks 3 uur televisie

woensdag 22 november 2006

Per dag kijken we in Vlaanderen gemiddeld 182 minuten tv. Een stijging van 23% tegenover de cijfers van 1995. Dat blijkt uit een onderzoek van reclameregie IP. De Walen leunen met 230 minuten meer aan tegen het Europese gemiddelde van 227 minuten.

Een goeie 98 procent van de Belgische gezinnen heeft een tv in huis. Volgens IP is tv kijken wellicht "de belangrijkste vrijetijdsbesteding". Eťn op de drie gezinnen (34 procent) heeft zelfs meer dan ťťn toestel in huis. Over heel Europa is dat gemiddelde dan weer 50 procent. In 99 procent van de gevallen staat de tv in de woonkamer, maar bij 14,2 procent ook in de slaapkamer en bij 5 procent in de keuken.

Bron: Belga

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina !

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers