Vrijdag de 13de: 'De Rode Loper ' korter na problemen

vrijdag 13 juli 2007

Het lijkt stilaan een 'goede' traditie te worden bij Eén... Op vrijdag de 13de moet er iets mislopen. Op vrijdag 13 april 2007 werd 'Het Journaal' getroffen, vandaag moest 'De Rode Loper' eraan geloven.

Het

showbizzmagazine 'De Rode Loper' werd vanavond ingekort door een technische fout. Na de programma-aankondiging die volgde op het korte journaal van 18.00 uur kregen de kijkers 'Lilo & Stitch' en Ketnet-beelden te zien.

Pas om 18.19 uur kon 'De Rode Loper' van start gaan. Het werd een extra korte aflevering want om 18.30 uur werd het showbizzmagazine onderbroken voor de herhaling van het spelletje 'Vriend of Vijand'.

Het lijkt wel of er een vloek rust op Eén wanneer vrijdag de dertiende op de kalender verschijnt. Exact drie maanden geleden werd 'Het Journaal' van 18.00 uur ook al ingekort na technische problemen, toeval of niet, het was toen vrijdag 13 april...

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers