Zo zie je het vervolg van 'Sara' en 'Sturm Der Liebe'

zondag 30 augustus 2020

Vanaf maandag 31 augustus zitten de VTM-zenders in een nieuw kleedje. En dat betekent ook dat heel wat programma's een nieuwe plaats krijgen. Maar de fans van 'Sara' en 'Sturm Der Liebe' moeten niet ongerust zijn. Hun favoriete serie krijgt ook vanaf maandag een vervolg.Jarenlang maakte de Duitse soap het mooie weer op Vitaya. Het was één van de vaste waarden van de zenders. Vlaanderen smulde van het drama in de populaire soap. En dat zal ook de volgende maanden niet anders zijn. 'Sturm Der Liebe' verhuist naar VTM. Afspraak, iedere werkdag om 16.40 uur voor een nieuwe aflevering.

Wat gebeurt er deze week in 'Sturm Der Liebe'? Lees de preview! 


En dat is meteen ook de start van de nieuwe vooravond van VTM. Want ook de populaire telenovelle 'Sara' houdt een plaats in het schema van VTM. Als vervanger van het door corona-getroffen 'Familie' werd Sara opnieuw omarmd in de Vlaamse huiskamer. De afgelopen maandag keken dagelijks meer dan een half miljoen Vlamingen naar het sprookje over Sara Deroose. Hoe loopt het verder? Dan zie je iedere werkdag voor het 'VTM NIEUWS', klokslag 18.20 uur op VTM.


En ook 'Home And Away' gaat verder! Check waar!


Lees ook:
Dit moet je weten over 'Sara', terug op VTM
De highlights van VTM, VTM 2, VTM 3 en VTM 4

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers